Arriba arriba taco taco

Nunnu!

Tegin blogi oma Vietnami-elamuste jagamiseks. Vietnamis on juba ammu käidud, vahepeal tagasi jõutud ja siis uuesti teele asutud. Seekord Kesk- ja Lõuna-Ameerikasse. Kuna sedapuhku on travelling on a shoestring tõesti aktuaalne, siis otsustasin kõik oma kulutused üles märkida, lootuses, et see mind natukenegi ohjeldab. Vietnamis läks selles mõttes lappama, et mul polnud kokkuvõttes mitte mingit ülevaadet, palju ma tuulde lasin. Niisiis pühendasin rahaasjadele lausa mitu lehekülge hinnalist paberiruumi oma märkmikus. Nüüd aga selgus, et kui paar päeva vahele jääb, siis ma ei suudagi meenutada, kas ja mille peale mul raha kulus. Mul on ainult suured muljed ja vinged elamused, mida on tagantjärele raske mõistuspärasteks osadeks tükeldada. Aga minu sisemine ratsionalist peab kõva olelusvõitlust ja siin ma nüüd olen, üritan kogu elu kuskile üles märkida, et oma tegemistel ja finantsidel silma peal hoida ja näpuga järge ajada. Selline kiretu raamatupidamisblogi ongi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>